"Misschien iets
over Secretaressendag?"
 

Secretaris, Stenograaf

Gegroet men allerliefste kunstwetenschappertjes en archeoloogjes!

Mijn naam is Sofie en ik ben een archeologiestudent en de secretaris van dit jaar! Er is mij gevraagd om mezelf voor te stellen dus bij deze een lijst met dingen waardoor je mij beter kan leren kennen:

Mijn sterrenbeeld: mijn sterrenbeeld is een weegschaal en volgens google maakt dit mij ‘zeer zacht en een liefhebber van schoonheid en harmonie”. Nu ik weet zelf niet hoeveel vertrouwen ik hierin heb maar als er watermannen zijn laat mij dit dan weten alsjeblieft. Blijkbaar zijn wij eeuwige geliefden en speelkameraadjes.

Favoriete hobby: Ik kook graag – betrouwbare bronnen zullen u kunnen zeggen dat ik goed met pannenkoeken kan gooien! – en lees graag boeken. Meestal koop ik echter meer boeken dan ik lees.. Verder speel ik zowel piano als saxofoon en ben ik een enorme dierenvriend.

Favoriete plekjes in Gent: Dit kan heel kort samengevat worden als elke plek waar er koffie te vinden is, je zal mij dan ook vaker met een koffietje in de hand tegenkomen dan zonder.

Favoriete seizoen: De herfst natuurlijk! Ik vind het fantastisch als alle blaadjes van de bomen verschillende kleuren krijgen en Halloween is een van mijn favoriete feesten van het jaar!

Ik hoop dat jullie aan de hand hiervan mij al wat beter hebben kunnen leren kennen. Natuurlijk blijft dit maar een introducerend tekstje dus als je eens een babbeltje wilt slaan dan sta ik daar altijd voor open!  

schild lustrum.png