top of page

Feest

Eerst feesten, dan leren!

Foto Arielle.jpg
Jenna.jpg

Hallo lieverds! Dit jaar ben ik jullie Feest en Penning die gaat proberen om super leuke activiteiten voor jullie te organiseren! Ik begin dit jaar aan de derde Bachelor van archeologie en ga voor de Mediterrane cluster gaan (hoera voor aardewerk!). In het eerste semester ga je mij wel niet veel zien omdat ik op Erasmus ben naar Berlijn. Ik zit op kot met mijn charmante lief en samen hebben wij twee gerbils: Peanut, ofwel Peanie Weenie, en Diesel . 

 

Ok, nu een speedronde van fun facts: lievelingskleur? Groen! Ik haat monopoly met een passie (fuck you Karel) en lievelingsbier is een rougeke, maar zoete, witte wijn heeft mijn voorkeur.  Ik ben geboren in de goede oude US of A en twee van mijn weinige herinneringen ervan zijn; 1) Mcdonalds en 2) een alligator zat vast onder het huis. Lievelingsfilm? Jurassic Park (onironisch deels de reden waarom ik archeoloog ben en waarom als ik archeologie beu ben paleontologie in Utah fzo ga doen)! Fave artiest is Des rocs of Cage the elephant, lievelingsdier is een octopus en ironisch genoeg haat ik de zee (thalassofobie gang rise up) >:( . Ik kook echt nog graag en wil ooit een mixology cursus volgen als een manier om mijn gasten te wowen. Ten laatste: Halloween is de beste feestdag van het jaar! 

 

Hopelijk leer ik jullie allen kennen op reis, op een activiteit of in de Amber met een goeie bierie of wijntje <33!

Heyheyy

 

Ik ben Jenna en ik zit in mijn 3de bachelor Archeologie. Dit jaar ben ik samen met Arielle Feest en ik heb er super veel zin in!

 

Ik zou mezelf beschrijven als ingewikkeld. Ik ben zowel rustig en verlegen en hou van een goeie babbel als enthousiast en uitbundig waardoor je mij op alle KHK feestjes en in de Overpoort zult vinden. Maar dit alles ontdek je wel wanneer je mij ontmoet op een van deze super gezellige feestjes of bijeenkomsten.

 

Spijtig voor jullie ben ik in het eerste semester op Erasmus naar Pisa in Italië, maar niet getreurd ook vanaf daar ga ik ervoor zorgen dat er leuke feestjes en samenkomsten georganiseerd worden. Eens ik terug ben in het tweede deel van het schooljaar zal ik er samen met jullie extra invliegen!

 

Arrivederci!

bottom of page