L'Art pour l'art.

... of is de kunsthistorie u bekend?

Geïntrigeerd door de wolken van Turner of de prachtige billen van een Rubens? Ben je in je vrije tijd op zoek naar De Rechtvaardige Rechters, of stiekem toch een beetje verliefd op de David? Bij de opleiding Kunstwetenschappen zit je juist! Deze doet je immers in de brede kunstgeschiedenis duiken, maar reikt je daarnaast ook inzichten aan in allerlei hulpwetenschappen.

De KHK heeft doorheen de jaren al heel wat ervaring opgebouwd om je in al deze aspecten bij te staan in jouw opleiding tot Kunstwetenschapper en biedt dan ook verschillende hulpmiddelen om jouw studieproces zo vlot mogelijk te doen verlopen.

Toch kan ook de grootste kunstkenner van tijd tot tijd wat ontspanning gebruiken, en ook op zo’n momenten staat de KHK paraat, met verscheidene activiteiten, gaande van een actieve sportactiviteit tot een rustige avond op een gezellig terrasje. Check hiervoor zeker onze KHKalender en onze Facebook-pagina!

Zit je nog met een vraag of ben je op zoek naar medestudenten om alle musea van Europa mee af te schuimen? Breng ons dan zeker een bezoekje in de kelder van de Blandijn of trek ’s avonds gewoon eens naar de Amber.

schild lustrum.png