top of page

Schachtentemmer

 

Streng, maar rechtvaardig!

Roald.png
Foto Julie.jpg

Ne goeiendag

 

Ik ben Roald, dit jaar verantwoordelijk voor jullie cultuurlijke verrijking. Als ware multitasker deel ik ook de functie van schachtentemmer en zie het volledig zitten om in het nieuwe jaar te vliegen als praesidium van de KHK!

 

Vlug enkele weetjes over mij: ik sta graag in de keuken, koken niet afwassen. Ik ben regelmatig in de gym te vinden, trek graag foto’s en ben toch wel gewoon een liefhebber van bier. Three Days Grace en Rammstein zijn peak maar ik kan genieten van zo goed als elke soort muziek. Ook zit ik niet op kot maar dat houdt mij zeker niet tegen om bij alle activiteiten aanwezig te zijn.

Heyhoi

 

Mijn naam is Julie en dit jaar ga ik de twee prachtige functies van P.R. en schachtentemmer op mij nemen. Dat betekent wanneer je een heel mooie flyer of banner van de KHK tegenkomt, dat ik die waarschijnlijk gemaakt heb.

Ook ben ik het aanspreekpunt voor alle eerstejaartjes. Ik zit nu in mijn derde bachelor archeologie met een specifieke interesse in het Mediterrane zeegebied. Ik ben een redelijk voorbeeldige student en probeer zoveel mogelijk in de lessen aanwezig te zijn, maar ik hou ook wel van een goed feestje en die twee dingen zijn soms moeilijk te combineren .

 

Een paar leuke weetjes over mezelf: ik woon in het prachtige Limburg maar doorheen de week zit ik op kot in Gent, ik heb een kat Charel waar ik heel veel van hou en waardoor ik niet echt een hondenmens ben, ik hou van tekenen, schilderen, lezen en ik hou ervan om eens goed met mijn vriendinnen te gaan eten of drinken.

Dingen waar ik iets minder van hou zijn kou lijden en mensen die zeggen dat Limburgers stom zijn .

Hopelijk ga ik jullie massaal zien en leren kennen op alle KHK-activiteiten!

bottom of page